Firmainfo

Dit Stilladsfirma i København:

EN Stillads A/S

Vi bor i Hvidovre - centralt beliggende for hele Københavnsområdet - og vores strategi er klar:

  • UDFØRE STILLADSOPGAVERNE TIL TIDEN
  • TIL DEN AFTALTE PRIS
  • SIKRE STILLADSERNE ER KORREKTE
  • OG OPTIMALT BRUGBARE TIL DET AFTALTE FORMÅL

Specialist i store stilladser og stilladsentrepriser

Langt størstedelen af stilladsarbejdet udfører vi for professionelle brugere i Københavnsområdet.

Det vil sige stilladsentrepriser, store stilladser og totalinddækninger til ejendomsselskaber og ejendomsservice, entreprenørfirmaer, håndværkervirksomheder og andre større bygherrer, som kræver stillads til tiden og løbende service.

Stilladser til private i København

Mindre stilladser til private udfører vi også, og vi udlejer rullestilladser og andre små stilladset til private til mindre arbejder. F.eks. når husfacaden skal renoveres eller der skal skiftes vinduer i flere etager. Med et stillads fra EN Stillads A/S kan arbejdet udføres sikkert og hurtigt.

Miljørigtigt stilladsarbejde

Alle vore stilladsmontører er veluddannede, erfarne og gearet til alle typer stilladsopgaver, herunder stilladsopgaver i miljøzoner.

EN Stillads A/S prioriterer miljørigtigt hjælpegrej meget højt, når vi håndterer stilladserne. Og vore miljøvenlige Euro 4 og 5 -biler må køre overalt - naturligvis også i Miljøzoner.

Få mere end 35 års erfaring med i købet

Ejler Nielsen stiftede EN Stillads A/S den 1. februar 2007, og Ejler Nielsen har over 35 års erfaring fra stilladsbranchen, bl.a. som medejer af et større Københavnsk stilladsfirma i mere end 25 år.

Nyeste teknikker og sikkerhedsregler

EN Stillads A/S beskæftiger i dag 20 stilladsmontører. De fleste har den obligatoriske 2 årige stilladsmontøruddannelse, som i dag kræves ved opstilling, nedtagning og håndtering af store stilladser: EN Stillads' kernevirksomhed.

Alle vore montører har flere års erfaring, og alle følger løbende de nyeste kurser og uddannelser for at holde sig helt up-to-date med de nyeste teknikker og sikkerhedsregler.

Avedøreholmen Hvidovre - centralt for hele Storkøbenhavn

EN Stillads A/S bor på Avedøreholmen 88, 2650 Hvidovre, centralt for alle stilladsmonteringsopgaver i hele Københavnsområdet.

Den 3700 m2 store stilladsplads rummer ud over alt stilladsgrejet også kontor, lager- og kørselsfaciliteter samt mandskabslokaler.

Og du er altid velkommen.

 

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud

EN STILLADS A/S cvr.nr. 30242505     EN HEJS ApS cvr.nr. 41958030