Stilladstilbehør og udstyr København

Stilladstilbehør og stilladsudstyr

Det er dit byggeprojekt, som bestemmer den stilladskonstruktion, der er mest velegnet til opgaven. Med en bestemt type stillads følger også forskellige former for stilladsudstyr, som du skal huske at tage højde for og indregne i din plan.

EN Stillads & EN Hejs med hele stilladsudstyret

Når du benytter EN Stillads & EN Hejs som stilladsentreprenør til dine stilladsentrepriser, behøver du ikke selv tænke på disse ting. Vi sørger for at alt opfylder de mange krav og regler til arbejdsmiljø og sikkerhed, der i dag gælder på stilladsområdet.

Dialog og stilladsløsninger

Vi sætter dialog og en grundig research som det første på vores huskeliste, fordi det betyder, at du får den bedst mulige stilladsløsning til din specifikke byggeopgave - og ikke to stilladsopgaver er ens.

Råd og vejledning om stilladser og stilladsudstyr

En gang skal jo til gengæld være den første, og vi tilbyder derfor altid en dybdegående rådgivning og vejledning, når du har et byggeprojekt, som du skal lave en stilladsentreprise på.

Over 35 år med stilladser og stilladsudstyr

Vi besigtiger altid selv personligt den byggeplads, hvor stilladset skal opstilles, så de helt specifikke forhold omkring pladsen, adgangsforhold og øvrige betingelser for stilladsmontagen afdækkes.

Du får med andre ord Ejlers mange års stilladserfaring med i købet, og du kan derfor koncentrere dig om selv byggeopgaven.
 

Stilladstilbehør og -udstyr du skal huske

Her nogle eksempler på stilladsudstyr, som du skal huske at tage med i dine overvejelser og planer, når du vil optimere dine muligheder for at gennemføre dit byggeprojekt:

Stilladskonstruktionen

Selve stilladset skal være egnet til opgaven, så få en snak med Ejler Nielsen, hvis der er specielle udfordringer vedr. stillads til dit byggeri.

Stilladsunderlag og bæredygtighed

Det giver sig selv, at stilladset skal op stilles i lod og vage på et stabilt underlag, som kan holde til stilladset og de belastninger, der vil komme under arbejdet.

Det betyder ikke, at alle sørger for at det sker - men med EN Stillads & EN Hejs er din stilladsentrprise i sikre hænder, og du behøver ikke tænke på niveauforskelle, terrænforhold eller understøtningsmateriale - det klarer vi.

Stilladsforankring

Alle stilladser skal, iflg. forskellige krav og regler, forankres i faste bygningsdele, f.eks. murværk eller beton. Det sker typisk med forskellige typer forankringsudstyr specielt til stilladser, bl.a. bøjleforankringer eller rørforankringer.

Stilladsafdækning

Stilladsafdækning skal ske for at undgå faldulykker og andre ulykker som følge af nedfaldende værktøj eller materialer fra stilladset. Tæt Stilladsafdækning kan samtidig være med til at skabe et godt, fysisk arbejdsmiljø for dine folk.

Transportudstyr til stilladser

Det gælder ikke bare det transportudstyr, som skal bruges til stilladselementerne, men også transportudstyret, som skal bruges til arbejdet på stilladserne.

Manuelle løft skal som hovedregel undgås i alt stilladsarbejde, og der skal f.eks. benyttes kraner, lifte og trucks, forskellige typer materialehejs eller personelevatorer, trillebør, el-bør, vinduesmontagevogne, stenkærrer til mursten osv.

Stilladsskiltning

Skiltningen på stilladser skal klart vise om stilladset er sikret og klar til brug, eller at det ikke må benyttes (f.eks. under selve stilladsmontagen, eftersyn og vedligeholdelse).

 

EN Stillads A/S klarer stilladsentreprisen

Ring og få en snak om din byggeopgave, så sørger vi for, at stilladsentreprisen er i gode, sikre hænder.

Kontakt EN Stillads i dag og få en god pris på din stilladsentreprise.

Når det drejer sig om stilladser i København, vælger du rigtigt, når du vælger EN Stillads & EN Hejs.
God pris på leje af stilladser København.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud