Specielle stilladser København

Specielle stilladser - specialstilladser

Specielle stilladsopgaver kræver specialuddannelse og specielle kompetencer - og det har EN Stillads & Hejs. Du får vore mange års praktiske erfaringer med i købet, når du lejer stilladser her - så er du sikker på, at du får det rigtige stillads til dit byggeprojekt.

Store stilladser - industristilladser

Industristilladser kaldes også store stilladser, og opstilling, afrigning og nedtagning af industristilladser kræver, at montørerne er uddannet specielt til dette stilladsarbejde - og det er stilladsmontørerne hos EN Stillads & Hejs.

Skorstensstilladser

Det samme gælder opstilling og nedtagning af skorstens- og rygningsstilladser i f.eks. stål og aluminium, hvor tagarbejdet kræver ekstra sikring af både håndværkerne og sikring af forbipasserende mod nedfaldende materialede

Tagstilladser og rygningsstilladser

Specielt for tagstilladser skal der bl.a. etableres ekstra solid understøtning og monteres specielle afskærmninger, som forhindrer nedfaldende værktøj eller byggematerialer.

Der bruges tvingesamlede tagstiger med håndlister og andet specialudstyr i stilladsopbygningen, som sikrer både håndværkernes arbejdsmiljø og de forbipasserende på vej og fortov. 

 

EN Stillads & Hejs klarer enhver speciel stilladsopgave - til tiden!

Kontakt EN Stillads og Hejs i dag og få et godt tilbud på din specielle stilladsudfordring...

Kontakt EN Stillads & Hejs i dag og få en god pris på din stilladsentreprise.

Når det drejer sig om stilladser i København, vælger du rigtigt, når du vælger EN Stillads & Hejs.
God pris på leje af stilladser København.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud