Hængestilladser København

Hængestilladser

Hængestilladser bruges typisk til specielle opgaver, f.eks. sandblæsnings- og korrosionsarbejde på broer, på skibsværfter og offshore platforme, i og udenpå siloer, kraft-varmeværker og andre specielle bygningsværker, hvor normalt opbyggede facadestilladser eller lignende stilladstyper ikke kan benyttes.

Hængestilladser kræver specialkompetencer

Hængestilladser til denne type arbejde, hvor der er involveret både værktøj og materialer, klassificeres normalt i stilladsklasse 3. Det vil sige med en max belastning på 200 kg pr m2, idet stilladstype 1 og 2 kun tillader inspektionsopgaver af enkeltpersoner o.lign. - og det kræver specialviden og særlige kompetencer at konstruere hængestilladser.

Træk og tryk og hængestilladser

Normalstilladser er opbygget til at klare en vis tryk-belastning. For hængestilladser gælder, at de skal kunne klare TRÆK-belastninger, og at disse belastninger ikke i samme grad kan optages af grundfundamentet og bygningen, der arbejdes på. Det betyder, at hængestilladset skal samles med specielle rør og koblinger, så sikkerheden 

EN Stillads & Hejs tilbyder hængestilladser

EN Stillads & Hejs har både den viden og de kompetencer der skal til, for at tilbyde dig hængestilladser til dine specialopgaver.

Vi sørger naturligvis for, at hængestilladset opfylder både lovmæssige krav til konstruktion, sikkerhed og arbejdsmiljø og at hængestilladset konstrueres optimalt til den specifikke opgave.

Det betyder, at dit projekt kan gennemføres hurtigt, effektivt og til tiden - dine folk kan arbejde trygt og sikkert på et hængestillads fra EN Stillads & Hejs.

Kontakt EN Stillads & Hejs i dag og få en god pris på din stilladsentreprise.

Når det drejer sig om stilladser i København, vælger du rigtigt, når du vælger EN Stillads & Hejs.
God pris på leje af stilladser København.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud