Rullestilladser København

Rullestilladser

Rullestilladser er stilladser på hjul, normalt søjleopbygget som et let facadestillads i enkeltmodul. Det mobile rullestillads benyttes typisk ved kortvarige byggeopgaver, f.eks. reparationsarbejder og udbedring af vejrligskader - eller hvor adgangsforholdene er begrænsede.

Mobile rullestilladser og sikkerhed

Mobiliteten gør, at man hurtigt kan opstille stilladset, udføre opgaven og demontere stilladset igen. Sikkerhedskravene er dog de samme som ved arbejde med andre stilladstyper, og rullestilladser skal sikres ved opstilling i lod og vage, på stabilt underlag og med diagonalstøtter inden det tages i brug.

EN Stillads & Hejs ruller sig ud

EN Stillads & Hejs har ekspertisen, når det gælder udlejning, opstilling og nedtagning af rullestilladser - og de andre stilladstyper, du skal bruge.

Også her sørger vi for, at du får det stillads du har brug for. Vi fører konstant kontrol med at alle dækplader, rør, samlinger og hjul er i forsvarlig stand, godkendt til den specifikke opgave og klar til brug.

Rullestillads fra EN - så kører det

Når du lejer et stillads, som matcher din opgave, får du det bedste resultat - så brug vores ekspertise - spørg os om hvilken som helst stilladsopgave, vi finder den bedste løsning til dig.

Med rullestilladser fra EN Stillads & Hejs kan dine folk arbejde trygt, sikkert og effektivt, og din opgave kan udføres forsvarligt.

Kontakt EN Stillads & Hejs i dag og få en god pris på din stilladsentreprise.

Når det drejer sig om stilladser i København, vælger du rigtigt, når du vælger EN Stillads & Hejs.
God pris på leje af stilladser København.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud