Stilladsinddækning og totaloverdækinger København

Stilladsdækninger

Stilladsinddækninger er konstruktioner, hvor hele stilladset eller dele af stilladset inddækkes med normalt net eller plast - eller specielle plader.

Totalinddækninger er når hele stilladset er inddækket på denne måde.

Stilladskonstruktioner hvor hele bygninger er overdækket af stillads og inddækning som en samlet enhed kaldes totaloverdækninger.

Total stilladsinddækninger kræver fagkundskab

Både totalinddækninger og delvise stilladsinddæknnger stiller specielle krav til opstilling og montage, fordi der i konstruktionen skal tages hensyn til de øgede tryk- og trækbelastninger i forbindelse med stilladsinddækningen.

Dels udgør materialerne til stilladsinddækningen (net, plast eller plader) en forøget vægtbelastning i sig selv.

Dels betyder stilladsdækningen større tryk-træk belastninger i alle retninger i de omskiftelige danske vejrforhold - ofte flere gange den nomale belastning.

Stilladsinddækninger fra EN Stillads & Hejs

Med stilladsinddækninger fra EN Stillads & Hejs er du sikker på, at hele konstruktionen og inddækningen er sikker i forhold til alle gældende lov-, miljø- og sikkerhedskrav og -regler på stilladsområdet.

Godt arbejdsmiljø med stilladsinddækninger

I vinterhalvåret er stilladsinddækninger normalt standard, men det kan være en rigtig god investering at tage stilladsoverdækning med i planerne fra starten.

Det danske sommervejr er ikke altid påregneligt, så uanset på hvilken tid af året dit byggeprojekt skal gennemføres, giver stilladsinddækninger dig størst mulig chance for, at dit byggeprojekt bliver gennemført til tiden.

Stilladsinddækninger er en god investering

Med glade folk sikrer du, at din tidplan holder. Totalinddækning af stilladset kan derfor - ikke bare i ekstreme tilfælde - betyde forskellen mellem plus eller minus for økonomien i dit byggeprojekt.

Eller sagt på en anden måde: 
Byggeprojekt til tiden med stilladsinddækninger

Kontakt EN Stillads & Hejs i dag og få en god pris på din stilladsentreprise.

Når det drejer sig om stilladser i København, vælger du rigtigt, når du vælger EN Stillads & Hejs.
God pris på leje af stilladser København.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud