Byggepladselevatorer København

Byggeelevatorer

Byggepladselevatorer eller byggeelevatorer er elevatorer som opstilles midlertidigt til op-og-ned transport af bygningsarbejdere, væktøj, udstyr og materialer på byggepladsen.

15 effektive byggepladselevatorer

EN Stillads & Hejs A/S råder over 4 byggepladselevatorer, som opstilles i forbindelse med entrepriser i større byggerier, eller monteres til specielle, midlertidige opgaver hvor vertikal transport af personel, udstyr og mandskab skal ske hurtigt og effektivt.

De 15 byggepladselevatorer kan bruges til både person- og materialetransport.

Hver elevator laster op til 1500 kg materiel eller op til 18 personer.

Stolmål: 3,2 x 1,4 meter.
 

Midlertidige gods- og personelevatorer

For at undgå skader på de elevatorer, der skal installeres i det færdige byggeri, bruges byggepladselevatorer også som "stand-in-elevatorer" mens byggeriet foregår.

Byggeelevatorerne opstilles her typisk i stedet for en stationær elevator, så håndværkerne kan komme hurtigt og sikkert op og ned med værktøj og materialer mens bygningen færdiggøres.

 

Byggepladselevatorer og sikkerheden

Som alle andre miljøkrav skærpes også kravene til byggepladselevatorer løbende med forskellige EU-regler, nationale og branchemæssige direktiver.

Byggepladselevatorerne fra EN Stillads & Hejs A/S opfylder naturligvis de til enhver tid gældende krav og standarder.

30 år med byggepladselevatorer

Ejler Nielsen, som ejer EN Stillads & Hejs, samarbejder tæt sammen med en anden kapacitet på dette specielle brancheområde, nemlig Lars Nielsen, når det gælder kontrol, eftersyn, montering og vedligeholdelse af elevatorer, hejs og sikkerhedsudstyr.

Løbende eftersyn og vedligehold af byggepladselevatorerne

Lars Nielsen ejer firmaet L.N. Service, og Lars har arbejdet med elevatorer og hejs i over 30 år. Lars er en velkendt, velrenommeret og erfaren mand inden for branchen, og han kender alle de typer byggepladselevatorer og -hejs, der er værd at arbejde med på markedet i dag.

Med byggepladselevatorer fra EN Stillads & Hejs får du en sikker op arbejdseffektiv løsning!

Vil du vide mere om, hvordan du bedst muligt indarbejder hejse og elevatorer i din byggeplanlægning - og med bedst muligt udbytte - så Kontakt EN Stillads & Hejs i dag.

Når det drejer sig om stilladser i København, vælger du rigtigt, når du vælger EN Stillads & Hejs.
God pris på leje af stilladser København.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud