Stilladsudlejning København

Stilladsudlejning: EN Stillads & Hejs A/S

Når du lejer dit stillads hos EN Stillads & Hejs i København, er din stilladsentreprise, dine folk og dit byggeprojekt i sikre hænder og på stabil grund hele vejen, fra start til slut.

Stilladser til professionelle

En af de mange fordele ved at bruge EN Stillads & Hejs er, at du altid kan udvide din stilladsopgave hen ad vejen. Vi er vant til, at omstændigheder ændrer sig, og at der kan opstå behov for yderligere stilladser i løbet af byggeprocessen.

Vi kender præmisserne og udfordringerne på byggefronten - og vi har et netværk af professionelle stilladsleverandører, som altid står klar med en hjælpende hånd, når du ønsker at udvide dit byggeprojekt.

Stilladser først og sidst

Vi er de første, der møder op til byggeopgaverne og får stilladserne stillet op så alle andre kan komme i gang. Og vi er de sidste, der går hjem, når byggeriet eller renoveringsarbejdet er færdigt, stilladserne skal demonteres, tages ned og fjernes fra byggepladsen - og vi rydder pænt op efter os.

Stilladsudlejning til private i København

EN Stillads & Hejs udfører også stilladsmontage for private, så kontakt os når du mangler et stillads til facaderenovering, udskiftning af dine vinduer eller når taget skal fornyes - så finder vi en stilladsløsning til dig, så dit projekt bliver udført så let og effektivt som muligt.

Skal du leje et stillads: 
Kontakt EN Stillads & Hejs i København

Det er sikkert.

Kontakt EN Stillads & Hejs i dag og få en god pris på din stilladsentreprise.

Når det drejer sig om stilladser i København, vælger du rigtigt, når du vælger EN Stillads & Hejs.
God pris på leje af stilladser København.

Kontakt os

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Standardvilkår for stilladsudlejning

Klik på billedet, download som PDF og læs vore standardbetingelser for stilladsudlejning jf. Dansk Byggeri